Käytiin eilen Bellan pentuja katsomassa. Kyllä olivat niin ihania että olisin voinu ottaa kaikki mukaani. Pari poikaa oli kyllä aika isänsä näköisiä ja oloisia pentuja ja toivotaan että perivätkin isältään pään ja muutenkin koon. Sitähän Ressulla riittää. ;)

6 pentua jäi sitten eloon ja voi aika hyvin käsittääkseni. ;) Muutama voi aika isosti. Kyllä Raipe varsinkin oli kuin ilmetty Ressu pentuna. Odotan innolla mitä tuosta pojasta vielä tulee.

Sari suunnitteli käyvänsä näyttelyissä Raipen kanssa, minä kun taas olen ollut tuossa asiassa aika laiska ja Ressu ei ole näyttelyissä käynyt vaikka moni onkin sanonut että menee hieno koira hukkaan kun en käytä näyttelyissä mutta... jos vaikka Ressusta olis nyt ollut sitten johonkin kun sai Bellan kanssa upeita pentuja aikaan, ei ihan hukkaan menis koko koira. ;)

Laitan tähän muutaman kuvan Ressusta mutta lisään pentujen ja Bellan kuvia jahka saan kysyttyä luvan Sarilta.

Ressu ja Ressun poro.

Ressu ja Pekka nukkuvat.

Ressu kesällä kun Bella oli kylässä. Kyllä poikaa hymyilyttää....

Että tällaista tällä kertaa ja yritän nyt laitella vähän tiiviimmin tänne kuveja, huom yritän en lupaa!

Huomenna menen taas lääkäriin tuosta kädestä ja sitten selvii leikataanko se kolmannen kerran ja onko vielä toivoa saada siitä oikeesti toimiva käsi jolla voisi tehdä töitä ja elättää itsensä ja vähän perhettään kun sekin on kasvanut näiden suursyömäreiden eli siis lansujen myötä. Päivitykset tänne siis voi kestää jos käsi taas leikataan kun en jaksa yhdellä kädellä alkaa tekemään tätä päivitys hommaa. ;)